Талиолини със сос от черен трюфел

Чиния спагети, гарнирани с черен трюфел, поднесени с черен хайвер отстрани.

Съставки

Продукти за 4 порции:

250 г талиолини с черен трюфел
120 г масло с черен трюфел
Телешки бульон
90 г сос от черен трюфел
Пармезан

Време за приготвяне

15 минути

Начин на приготвяне

Оставете водата да заври, добавете сол (препоръчваме да добавите 10 г сол за всеки литър вода) и добавете талиолините. Готвенето на талиолините отнема около 2 минути.

В тиган добавете бульона, соса от трюфели, маслото и загрейте, без да оставяте бульона да се изпарява. След като талиолините се сварят, ги изсипете в тигана със сместа и ги разбъркайте. Отстранете от котлона и добавете пармезан Пармиджано Реджано.

Препоръчани продукти за тази рецепта

  • Кутия Талиолини с черен трюфел
    6 отзива

    Талиолини с черен трюфел, 250 гр.

    Original price was: 22.59 лв..Текущата цена е: 18.07 лв.. (9.24 )
  • Масло с черен трюфел , 120 гр.
    7 отзива

    Масло с черен трюфел , 120 гр.

    Original price was: 32.99 лв..Текущата цена е: 26.39 лв.. (13.49 )
  • Буркан Сос от черен трюфел 180 гр.
    9 отзива

    Сос от черен трюфел, 180 гр.

    Original price was: 16.99 лв..Текущата цена е: 13.59 лв.. (6.95 )
ОЩЕ РЕЦЕПТИ