Тортелини с крем от горгонзола и трюфели и слайсове летен трюфел
Съставки
Продукти за 2 порции:
350 г пресни тортелини
160 г Крем от сирене горгонзола с трюфел
Слайсове Консервиран трюфел / Карпачо от трюфели
40 г настърган пармезан Пармиджано Реджано
Време за приготвяне
7 минути
Начин на приготвяне
- Сварете тортелините в тенджера с предварително подсолена вряща вода.
- Загрейте Крема от горгонзола с трюфел в тиган.
- Добавете тортелините към крема и разбъркайте всичко.
- Добавете предварително настъргания пармезан и разбъркайте всичко отново.
- Поднесете тортелините, докато са още горещи и кремообразни.
- Накрая настържете част от целия ни консервиран летен трюфел (или добавете карпачо от летен трюфел) отгоре на чинията и сте готови да се насладите на това вълшебство!
- Рецепта с изненадващ вкус и лесна за приготвяне!
Препоръчани продукти за тази рецепта
-
Оценено с 4.8 от 55 отзиваКрем от сирене Горгонзола с трюфел, 90 гр.
19.99 лв.Original price was: 19.99 лв..15.99 лв.Текущата цена е: 15.99 лв.. (8.18 €)
1x Брой15.99 лв. / брой19.99 лв.15.99 лв.
2x Броя -5%15.19 лв. / брой31.98 лв.30.38 лв.
4x Броя -10%14.39 лв. / брой63.96 лв.57.56 лв.
ОЩЕ РЕЦЕПТИ
Картофени ньоки с масло от бял трюфел и пармезан
Италианска класика в трюфелово изпълнение: пухкави картофени ньоки, поляти с ароматно масло от бял трюфел и поръсени с пармезан за изтънчен завършек.
Микс от салати с прясна рикота и фъстъци с трюфел
Лека и ароматна гурме салата: свеж микс от зелени листа с кремообразна рикота, хрупкави фъстъци и балсамова глазура с трюфел за фин деликатен вкус.
Тартар от ципура със сос от черен трюфел
Свежест от морето с трюфелова нотка: тартар от ципура, овкусен със сос от черен трюфел, зехтин и сол с трюфел — леко, но елегантно гурме изкушение.
Абонирай се за нашия трюфел бюлетин
Получавай ексклузивни оферти и намаления, както и идеи за вкусни и бързи рецепти директно в твоята поща.