Тартар от ципура със сос от черен трюфел
Съставки
Продукти за 2 порции:
240 г филе от ципура
60 г сос от черен трюфел
20 г микс от зелени салати
Сол с трюфел
Черен пиипер
Екстра върджин зехтин с трюфел
Време за приготвяне
7 минути
Начин на приготвяне
- Почистете и обезкостете ципурата и след това отстранете кожата.
- Нарежете филето на малки кубчета.
- Подправете рибата със сол с трюфел, черен пипер, зехтин с трюфел и сервирайте върху легло от микс зелени салати.
- Накрая добавете соса от черен трюфел и се насладете на ястието.
- Приятен апетит!
Препоръчани продукти за тази рецепта
-
Оценено с 5 от 59 отзиваСос от черен трюфел, 180 гр.
16.99 лв.Original price was: 16.99 лв..13.59 лв.Текущата цена е: 13.59 лв.. (6.95 €)
1x Брой13.59 лв. / брой16.99 лв.13.59 лв.
2x Броя -5%12.91 лв. / брой27.18 лв.25.82 лв.
4x Броя -10%12.23 лв. / брой54.36 лв.48.92 лв. -
Оценено с 5 от 512 отзиваЗехтин екстра върджин с бял трюфел CLASSIC 250 мл.
37.99 лв.Original price was: 37.99 лв..30.39 лв.Текущата цена е: 30.39 лв.. (15.54 €)
1x Брой30.39 лв. / брой37.99 лв.30.39 лв.
2x Броя -5%28.87 лв. / брой60.78 лв.57.74 лв.
4x Броя -10%27.35 лв. / брой121.56 лв.109.40 лв.
ОЩЕ РЕЦЕПТИ
Картофени ньоки с масло от бял трюфел и пармезан
Италианска класика в трюфелово изпълнение: пухкави картофени ньоки, поляти с ароматно масло от бял трюфел и поръсени с пармезан за изтънчен завършек.
Микс от салати с прясна рикота и фъстъци с трюфел
Лека и ароматна гурме салата: свеж микс от зелени листа с кремообразна рикота, хрупкави фъстъци и балсамова глазура с трюфел за фин деликатен вкус.
Тартар от ципура със сос от черен трюфел
Свежест от морето с трюфелова нотка: тартар от ципура, овкусен със сос от черен трюфел, зехтин и сол с трюфел — леко, но елегантно гурме изкушение.
Абонирай се за нашия трюфел бюлетин
Получавай ексклузивни оферти и намаления, както и идеи за вкусни и бързи рецепти директно в твоята поща.