Кростоун с крем от бял трюфел и хрупкав бекон
Съставки
Продукти за 2 порции:
2 яйца
20 г масло с бял трюфел
150 г бекон
90 г крем от бял трюфел
60 г сметана
Сол
Черен пипер
4 филийки хляб
Време за приготвяне
5 минути
Начин на приготвяне
- Нарежете хляба на малки парченца
- Запечете хляба в тиган с екстра върджин зехтин с трюфели
- Разбийте яйцата и добавете 60 г сметана, сол, черен пипер и разбъркайте всичко
- Загрейте тиган с масло (за предпочитане масло с бял трюфел) и сгответе яйцата в него
- В друг тиган запържете бекона, докато стане хрупкав
- Намажете крема от бели трюфели върху запечените хлебни парченца.
- Добавете бърканите яйца и хрупкавия бекон
- Украсете ястието с настърган пармезан
Приятен апетит!
Препоръчани продукти за тази рецепта
-
Оценено с 5 от 53 отзиваМасло с бял трюфел, 120 гр.
35.99 лв.Original price was: 35.99 лв..28.79 лв.Текущата цена е: 28.79 лв.. (14.72 €)
1x Брой28.79 лв. / брой35.99 лв.28.79 лв.
2x Броя -5%27.35 лв. / брой57.58 лв.54.70 лв.
4x Броя -10%25.91 лв. / брой115.16 лв.103.64 лв. -
Оценено с 5 от 52 отзиваКрем от бял трюфел и пармезан Грана Падано, 130 гр.
19.59 лв.Original price was: 19.59 лв..15.67 лв.Текущата цена е: 15.67 лв.. (8.01 €)
1x Брой15.67 лв. / брой19.59 лв.15.67 лв.
2x Броя -5%14.89 лв. / брой31.34 лв.29.77 лв.
4x Броя -10%14.10 лв. / брой62.68 лв.56.41 лв.
ОЩЕ РЕЦЕПТИ
Картофени ньоки с масло от бял трюфел и пармезан
Италианска класика в трюфелово изпълнение: пухкави картофени ньоки, поляти с ароматно масло от бял трюфел и поръсени с пармезан за изтънчен завършек.
Микс от салати с прясна рикота и фъстъци с трюфел
Лека и ароматна гурме салата: свеж микс от зелени листа с кремообразна рикота, хрупкави фъстъци и балсамова глазура с трюфел за фин деликатен вкус.
Тартар от ципура със сос от черен трюфел
Свежест от морето с трюфелова нотка: тартар от ципура, овкусен със сос от черен трюфел, зехтин и сол с трюфел — леко, но елегантно гурме изкушение.
Абонирай се за нашия трюфел бюлетин
Получавай ексклузивни оферти и намаления, както и идеи за вкусни и бързи рецепти директно в твоята поща.