Картофени ньоки с масло от бял трюфел и пармезан
Съставки
Продукти за 2 порции:
1 пакет картофени ньоки (500 г)
50 г масло с бял трюфел
50 г настърган пармезан
Сол
Време за приготвяне
5 минути
Начин на приготвяне
- Сварете ньоките
- Междувременно, в тиган разтопете маслото с бял трюфел
- Отцедете ньоките и ги смесете с масления крем
- Добавете сол на вкус (Сол с трюфели)
- Сервирайте, когато са още горещи и кремообразни.
- Добавете настъргания пармезан
- Украсете ястието с настърган консервиран трюфел или карпачо от трюфели
- Можете да поръсите ястието с Подправка от сушен летен трюфел
Приятен апетит!
Препоръчани продукти за тази рецепта
-
Оценено с 5 от 53 отзиваМасло с бял трюфел, 120 гр.
35.99 лв.Original price was: 35.99 лв..28.79 лв.Текущата цена е: 28.79 лв.. (14.72 €)
1x Брой28.79 лв. / брой35.99 лв.28.79 лв.
2x Броя -5%27.35 лв. / брой57.58 лв.54.70 лв.
4x Броя -10%25.91 лв. / брой115.16 лв.103.64 лв.
ОЩЕ РЕЦЕПТИ
Картофени ньоки с масло от бял трюфел и пармезан
Италианска класика в трюфелово изпълнение: пухкави картофени ньоки, поляти с ароматно масло от бял трюфел и поръсени с пармезан за изтънчен завършек.
Микс от салати с прясна рикота и фъстъци с трюфел
Лека и ароматна гурме салата: свеж микс от зелени листа с кремообразна рикота, хрупкави фъстъци и балсамова глазура с трюфел за фин деликатен вкус.
Тартар от ципура със сос от черен трюфел
Свежест от морето с трюфелова нотка: тартар от ципура, овкусен със сос от черен трюфел, зехтин и сол с трюфел — леко, но елегантно гурме изкушение.
Абонирай се за нашия трюфел бюлетин
Получавай ексклузивни оферти и намаления, както и идеи за вкусни и бързи рецепти директно в твоята поща.